
Vil du i gang med at
fermentere
hvidkål der booster din
tarmflora
og få tips om hvordan
du bruger
det i dit køkken?
Det er faktisk ret nemt og når du har prøvet det med mig en enkelt gang,
så kan du bare blive ved med at kramme saften ud af hvidkål der hjemme.
I fermenteret mad findes der mælkesyre bakterier,
også kaldt probiotika. De påvirker din tarmflora positivt,
så du bedre kan optage den mad du spiser samt at de fremmer din fordøjelse.
Oversat fra latin betyder probiotika
”For Livet”!
Fermenterings workshop kan afholdes på din arbejdsplads,
i Risbjerggaard Kulturhus I Hvidovre eller hjemme his dig.
Vi starter med at smage fermenteret hvidkål og får information om fermenteringsprocessen.
Derefter snitter og ælter vi sammen.
Alle får et patentglas med hjem med
hvidkål der skal fermenteres i 3 uger der hjemme.
Pris 150 kr. per deltager. Minimum 10 deltager.
Alle deltagere skal tage sin egen favorit kniv med.
Booking: johanna@fridell.dk
