Stacks Image 14
Stacks Image 7
Kickstart!

Har du overvejet at gøre noget ved de irriterende ekstra kilo der bare limet sig fast på kroppen? Dem der går dig på hver gang du prøver tøj, er nøgen med kæresten eller som gør det tungt at gå op af trappen? Så findes det hjælp at hente og du er slet ikke alene om at have det sådan.

Med et ”Kickstart" forløb følger jeg dig intenst, vi har kontakt på mail, sms eller messenger mellem konsultationerne og det booster motivationen og giver en tryghed at vide at du ikke er alene.

Det her får du:

  • 8 konsultationer a´ 60 min. med fokus på kost, træning, motivation, vejning, måling af fedt % og body age.

Dine nye livsstil kommer at følge dig resten af livet og jeg vil glæde mig at følge dig helt til dørs med det.

Alle små skridt gør den store forskeld.

Pris:
1.300 kr inkl moms / pr måned bindende i 3 måneder

Læs hvad andre fået ud af det:
  • Silke Biranell Jeg tænker ikke på dette som en kur, men som mit nye jeg og den måde jeg vil leve mit liv, for jeg er meget mere parat og glad.

  • Katrine Skjoldelev Jeg har fået styr på den sunde livsstil og er blevet klogere på hvad kroppen har brug for og i hvilke mængder, og nu hvor jeg klarer mig selv, er vægten stadig intakt og komplimenterne kommer mig stadig i møde.

Allan Klie: 2014 havde jeg et vejledningsforløb med Johanna. Jeg havde skiftet jobfunktion fra at være aktiv skuespiller med masser af indbygget daglig motion til at være teaterchef med meget stillesiddende arbejde. - og det kunne ses på min vægt.
Johanna hjalp mig tilbage på min ønskede vægt dengang. Så da kiloene i 2021 var røget på igen - og mere til. Så - PÅ DEN IGEN - fat i Johanna. Nu tre måneder efter er jeg 12 kilo lettere og med fornyet energi. Jeg er 56 år gammel, men har en bodyage på 40 år takket være Johanna.
Jeg har sundere vaner, kan passe tøj, som har hængt i skabet i årevis, og så har jeg genfundet min lyst til at træne.
Et program hos Johanna er ikke et spørgsmål om at tælle kalorier, men helhedsorienteret med mål og udfordringer. Hun har arbejdet på mit mindset, min kost og min træning. - og så har hun en sjette sans for hvornår jeg har brug for opmuntring i form af en træningsvideo eller pisk i form af en messengerpåmindelse om mine mål.
Tak Johanna. / Allan Klie