Stacks Image 5

Du sætter målet- vi går efter det,
100 % sammen!Der er en dør der står på klem i dit liv lige nu, kig ind og få værktøjerne til en sund livsstil. Find den løsning der passer dig bedst og kom i gang med det samme. Den tilfredshed der gør sig gældende når en sund livsstil transformerer dit liv kan ikke købes for penge.

Med den 1´ste succes i baglommen, er du godt rustet til at tage næste skridt,
henimod et sundere liv. Den metode som jeg har udviklet, giver dig ekspertisen til at gøre dig til din egen sundhedsguru for resten af livet.
Du får alt det du behøver for at få succes med at implementere sundhed i dit liv, at have lyst til træning og få den krop du er helt tilfreds med.


Hvad er Johanna´s kompetencer til at guide dig til en sund livsstil?
Sideløbende med min musicalkarriere og nørderi omkring kost og træning uddannede jeg mig til Sundhedscoach og Slankekonsulent 2006/08. Allerede under uddannelsen holdt jeg kost-konsultationer, Dance n´ Fun (holdtræning) og ugentlig undervisning i energigivende kost på Center for Sundhed og Livsstil CSL. Kontinuerligt har jeg b.la. holdt foredrag om kost og træning på Sceneindgangen, i AOF regi og for aspiranter til Politiskolen.
Jeg holder mig hele tiden opdateret indenfor mit felt og de nyheder jeg syns er relevante, afprøver jeg på mig selv og deler det bedste tips med dig.


Hvad får jeg helt præcis ud af et forløb med Johanna?
Til at starte med får du en status på din sundhed så du undervejs kan sammenligne resultaterne.
Du får din helt egen personlige værktøjskasse, som du kan bruge resten af livet. Den inkluderer worksheats som du kan genbruge igen og igen. Og det omfatter målsætning, kortlægning af dine kostvaner, indkøbslister med tilhørende opskrifter og viden om hvordan du “tanker” op, så du kan yde dit absolut bedste.

Jeg har udviklet et “stay in shape” skema som du også får med, så du hele tiden bliver holdt på rette spor.


Hvad så med dig johanna, har du altid levet sundt?
Bestemt ikke, jeg har selv oplevet hvad det vil sige, at være i en ond cirkel af uhensigtsmæssig kost, at spise af træthed og at ikke have tid til regelmæssig træning.

Det som fik mig ud af den onde cirkel, det som gjorde mig vanvittig og som fik mig til at sige højt i min vennekreds: Jeg vil have min krop tilbage! Det var at det gik mig virkelig på, at ikke have den samme følelse af tilfredshed i min krop, som jeg hade haft tidligere.

I Johanna´s omsorgsfulde verden, behøver du aldrig føle dig "ensom" med dit problem, fordi hun har selv bokset rundt med ekstra kilo på sidebenene grundet uhensigtsmæssig kost og ikke nok tid til træning.

Fornemmer jeg en accent?
Ja, det kan vist ikke undgås.
Jeg har boet i Danmark siden 1996, men kommer oprindelig fra svensk-nøglens hjemland-Sweden! For at ikke helt give slip på modersmålet taler familien svensk derhjemme i lejligheden på Østerbro. Sammen med den eminente saxofonist Pelle Fridell har jeg 2 dejlige sønner. Ja, Pelle er også svensk

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail johanna@fridell.dk eller ringe (23 61 97 77), hvis du har spørgsmål.

Stacks Image 7