Stacks Image 5


Stay strong

Har du altid været fysisk aktiv og er begyndt at drosle ned? Måske kan du ikke yde det samme som før, og lader måske helt vær, fordi det går dig på? Og muskler og led gør ondt?

Få hjælp til hvordan din krop bliver ved med at fungere optimalt og ikke spænder ben for et godt og aktivt liv efter de 40. 

Jeg har selv erfaring med at ikke kunne yde det samme nu, som den gang jeg lavede musicalen Cats på Det Ny teater. 

Følelsen at have udført udfordrende fysik hårde præstationer kan ingen tage i fra dig, og den følelse bruger vi i den træning og kost der passer til dit liv i dag. Måske mangler du mineralet magnesium for at bløde musklerne op? Måske skal der reguleres lidt på energi-indtaget for at lysten til fysiskudfordring melder sig. Det er stor gevinst ved at blive ved med at leve sundt, og pleje din krop med sund kost og træning. Den største gevinsten for mig er, at jeg bliver glad.

Pris:
1.300 kr inkl moms / pr måned bindende i 3 måneder

Det her får du:
8 konsultationer a´45 min. med fokus på kost, træning, motivation, vejning, måling af fedt % og body age.

Stay strong giver dig værktøjerne til at blive ved med at have et aktivt liv fyld af fest og ballade - og ja, det er også mange fordele ved det når det kommer til sexlivet!

Læs hvad Allan Klie fået ud af sit forløb:
Jeg har arbejdet med teater siden jeg var 21 år, og de fleste opgaver jeg har haft, har været fysisk krævende. Det betyder at træning har været en naturlig del af mit arbejdsliv i 30 år. For nogle år siden blev jeg så teaterchef, og det har betydet mere stillesiddende arbejde samtidigt med at mit stofskifte har ændret sig med alderen. Derfor tog jeg kontakt til Johanna for at få hjælp til at kunne håndtere den ændrede situation og de ekstra kilo, som pludselig sad på min krop!! Johanna har selv stået på scenen og har derfor stor forståelse for min situation, og vi nåede det mål sammen, som vi havde sat for mig. Jeg har ikke brug for en kur, men en omlægning af mine vaner, og her er Johanna fantastisk. Jeg kan varmt anbefale. /Allan Klie